Volg hier het recentste nieuws over BENEFIT for all en meer!

Andrea Evers wint Stevinpremie

Zondag 21 juni werd de jaarlijkse NWO-Stevinpremie uitgereikt aan onder andere projectleider van BENEFIT for all, Andrea Evers.

Lees meer

‘Gezondheid en ziekte zijn een continuüm geworden’

Gedragsverandering en persoonsgerichte behandeling zijn de nieuwe uitgangspunten van de zorg, nu het duidelijk wordt dat leefstijl zo belangrijk is. Hoe kan de digitale gezondheidszorg het best vormgegeven worden? Andrea Evers aan het woord.

Lees meer

Loyaal aan je eigen gezondheid

Waar lopen mensen tegenaan qua gezondheid en voor welke mensen is het BENEFIT programma nou eigenlijk? Lees in dit leuke artikel alles over BENEFIT for all!

Lees meer

Gezonde leefstijl? Korting bij de dierentuin

Op RTL Nieuws is patiënte Ilana aan het woord over haar positieve ervaring met het BENEFIT for all programma. Ook verteld Andrea Evers over het project.

Lees meer

Vital10 en BENEFIT for all in Ted Talk

De nieuwe editie van TEDxAmstelveen is een kans voor Sabine Pinedo om via BENEFIT for all en Vital10 op een interessante manier over gezonde leefstijl te vertellen.

Lees meer

eHealth & Self management at Medical Delta Event

Op het Medical Delta Event in april is Andrea Evers aan het woord over E-Coaching en BENEFIT for all. Lees hier een interessant interview met haar!

Lees meer

Hartpatiënten in Ziekenhuis Tergooi verdienen punten door gezonder te leven

Wat is de focus van het BENEFIT platform precies voor patiënten? Daar zullen we achter komen na de eerste implementatie in het Tergooi Ziekenhuis in Hilversum!

Lees meer

Gezond leven is de nieuwe bonuskaart

Een interview met de eerste patiënten die het BENEFIT for all platform gebruiken geeft u een goed beeld van hoe het programma werkt in de praktijk!

Lees meer

Netherlands: Hospital Offers Heart Patients Discounts For Trips, Shopping If Maintain Healthy Lifestyle

De eerste implementatie van het BENEFIT programma in het Tergooi Ziekenhuis in Hilversum is zelfs op het internationale Pharmacy Choice Web Portal te vinden!

Lees meer