Patiënten, ziekenhuizen, revalidatiecentra, huisartsenpraktijken, kennisinstellingen, ondernemers en zorgverzekeraars hebben zich verenigd in het BENEFIT consortium. Onze missie is om gezond leven aantrekkelijk te maken. Bouw jij ook mee aan ons ecosysteem om gezond leven lang vol te houden?

Word partner

Zorg partners

In Nederland kan uitstekende zorg worden geleverd. Helaas zijn de tijd en middelen beperkt. Het BENEFIT consortium kan hierbij helpen:

  • stimuleert om thuis de adviezen van de zorgverlener op te pakken
  • eHealth en contact op afstand
  • thuismetingen
  • een persoonlijk gezondheidsdossier

Samen staan we sterk. Bouwen jullie ook mee aan het ecoysteem voor gezond leven?

Research partners

Nederland is een kennisland bij uitstek. Maar voor goed onderzoek zijn er grote steekproeven nodig. En hoe zetten we deze kennis om in dagelijkse praktijk? Het BENEFIT ecosysteem kan daarbij helpen:

  • Om gezond leven aantrekkelijk te maken moet het ecosysteem continue worden gevoed door de evidence-based interventies.
  • Wij doen onderzoek naar hoe je wetenschappelijke inzichten zo goed mogelijk implementeert in de dagelijkse realiteit.
  • Deelnemers aan het BENEFIT ecosysteem kunnen hun data delen voor wetenschappelijk onderzoek.

Samen staan we sterk. Dragen jullie via wetenschappelijk onderzoek ook bij aan het ecosysteem voor gezond leven?

Business partners

Nederlandse bedrijven investeren steeds meer in duurzaamheid om de optimale balans tussen mens, milieu en economie te bereiken.

Het BENEFIT ecosysteem is een unieke samenwerking tussen publieke en private partijen die gezamenlijk tot een toekomstbestendige gezondheidseconomie wensen te komen. Bedrijven kunnen op veel verschillende manieren haar bijdrage leveren aan het BENEFIT ecosysteem. Het BENEFIT ecosysteem  zal op haar beurt een positieve bijdrage leveren aan uw bedrijf (klandizie, gezonde werknemers, gezonde economie etc.)

Samen staan we sterk. Bouwen jullie ook mee aan het ecosysteem voor een duurzame wereld?

Partner worden?

Laat hier je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.