EuroScience Open Forum (ESOF) 2022

De 10e editie van de grootste Europese wetenschappelijke interdisciplinaire conferentie: EuroScience Open Forum (ESOF) zal 13-16 juli 2022 plaatsvinden in Leiden. Binnen het rijke programma van deze conferentie mogen wij ook een symposium verzorgen: ‘Working on a Healthy Society’ op 14 juli van 11:15 – 12:30. Prof. dr. Andrea Evers zal dit symposium voorzitten, waarbij interdisciplinair werk op het gebied van preventie en gezondheidsbevordering vanuit verschillende perspectieven zullen worden gepresenteerd. Zo zal LUMC hoogleraar cardiologie prof. dr. Douwe Atsma samen met dr. Veronica Janssen het project ‘The Box’ presenteren, de slimme doos met daarin verschillende e-health apparaten voor het doen van thuismetingen. Dr. Linda Breeman van de Universiteit Leiden zal spreken over ‘Benefit for all’ het ecosysteem voor gezond leven dat centraal staat in de hartrevalidatiecentra’s van CardioVitaal. Tenslotte geven Jamie Rosen, CEO van het bedrijf Waybetter samen met David de Buisonje de presentatie ‘Skin in the game: Supplementing health behavior change interventions with commitment devices’, over hoe gaming elementen kunnen worden ingezet voor gezondheidswinst. Kortom, een prachtig overzicht van alle nieuwe ontwikkelingen en digitale mogelijkheden die met succes in de praktijk kunnen worden geïmplementeerd bij verschillende kwetsbare groepen, evenals manieren om ons zorgstelsel en onze burgers in de toekomst gezond te houden.
We hopen je van harte online te kunnen verwelkomen!

Voor meer informatie en tickets voor ESOF conferentie ga naar https://www.esof.eu/

Vanuit BENEFIT mogen we tickets met 20% korting aanbieden. Wil je een ticket boeken, gebruik dan de speciale vouchercode: SP34K3RS2022