ARPH best oral presentation award

Namens BENEFIT heeft David de Buisonjé in januari de prijs voor beste mondelinge presentatie gewonnen tijdens de jaarlijkse ARPH-conferentie. Hij presenteerde daar het resultaat van een experiment naar het effect van financiële prikkels op beweeggedrag met gebruik van een smartphone interventie. Tijdens deze conferentie, georganiseerd door de Association for Researchers in Psychology and Health (ARPH), presenteren nationale en internationale onderzoekers op het gebied van gezondheidspsychologie hun werk. Zie ook: https://arphconference.nl.  
Veel dank aan allen die hebben bijgedragen aan de realisatie van deze studie: Andrea Evers, Hareld Kemps, Roderik Kraaijenhagen, Veronica Janssen, Mike Keesman, Talia Cohen Rodrigues, Thomas Reijnders en Fiona Brosig. Speciale dank aan onze uitstekende partners @ETH Zürich: Tobias Kowatsch & Prabhakaran Santhanam die hielpen bij het bouwen van de smartphone-interventie met behulp van hun onderzoekstool MobileCoach.