Digitale Inclusiviteit: eHealth-Handreiking voor professionals

Binnen de samenwerking van het Medical Delta-project ‘eHealth en zelfmanagement’ hebben promovendi Isra Al-Dhahir en Jasper Faber een inclusieve eHealth-handreiking ontwikkeld. De webgebaseerde ‘Inclusieve Handreiking’ ondersteunt professionals bij het ontwikkelen, aanpassen, evalueren en implementeren van eHealth-interventies voor mensen met een lage sociaal-economische positie (SEP). Ontwikkeld via participatief ontwerp en analyses van eerdere studies, biedt deze handreiking praktische, gebruikersgerichte informatie om gezondheidsongelijkheden te verminderen. Een belangrijke stap naar toegankelijkere eHealth-oplossingen!

👉 Voor meer details, bekijk HIER de publicatie

Binnenkort delen we de website van de inclusieve handreiking; we houden jullie op de hoogte!