Fijne feestdagen en een gezond 2024!

Beste BENEFIT consortiumleden, 

Hopelijk kijken jullie net als wij terug op een productief jaar, waarin uitdagingen zijn overwonnen, doelen zijn bereikt en mooie momenten zijn gedeeld. Zo hebben we de resultaten van het BENEFIT onderzoek geanalyseerd en konden we in juni tijdens de laatste consortiummeeting een tipje van de sluier lichtten wat betreft de eerste resultaten. In aanloop naar de promotie van David de Buisonjé (29 februari 13.45) organiseren wij op

28 februari 2024 van 14.00-17.00 een afsluitend symposium:‘Rewards for the benefit of healthy living’

Hiervoor is iedereen van harte uitgenodigd, dus noteer deze datum alvast in jullie agenda! In januari volgt onze nieuwsbrief met meer informatie. 

Namens iedereen van het BENEFIT-team wensen wij jullie fijne feestdagen en een gezond 2024!